Mesajul dlui primar Nicolae Barbu cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei

Mesajul dlui primar Nicolae Barbu cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei

Dragi giurgiuveni,

1 Decembrie este ziua in care romanii de pretutindeni traiesc bucuria de a apartine acestui popor binecuvantat. Aici, la Giurgiu, dupa 96 de ani de la Marea Unire, ne-am adunat în Piaţa Tricolorului pentru a reconstrui atmosfera de la Alba- Iulia, din Piata Unirii.

In acest cadru de puternica incarcatura patriotica, dar si de solemnitate, simţim că avem datoria să plătim un tribut de recunoştinţă celor care au contribuit decisiv la realizarea Marii Uniri de la 1918.

Vreau ca astăzi să va invit pe toti să ne bucuram de acest moment unic in an si sa ne folosim de acest prilej pentru a multumi lui Dumnezeu că traim în pace, in unitate si intelegere.

Ma bucur sa vad in Piata Tricolorului, in aceasta importanta zi, asa de multi copii. Prezenta lor ne dă speranta că vom avea o generatie cu principii sanatoase, cu puternice valori nationale insuflate de cei care i-au crescut si i-au educat in spiritul unor buni romani. Cultura, traditiile, obiceiurile si portul romanesc trebuie sa reprezinte valori de baza in formarea lor ca oameni.

Le doresc romanilor de pretutindeni o zi cât mai fericită si pe voi giurgiuvenii va invit sa ne fiti alaturi pe parcursul zilei la toate manifestarile pe care municipalitatea le-a organizat cu acest prilej.

Va invit asadar sa impartășim bucuria de a fi romani si să sarbatorim romaneste, Ziua Nationala.

La multi ani Romania, la multi ani romani, la multi ani giurgiuveni oriunde v-ati afla!

ec.Nicolae Barbu
primarul mun.Giurgiu

Ultima modificare: 01.12.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Reprezentantii municipalitatii alaturi de asociatiile de lupta impotriva HIV SIDA

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.